THE SING SANG SUNG – BOB MARLEY EXPERIENCE

Este espectáculo será grabado para su emisión.

El público del espectáculo será grabado.

Compra tus entradas
¿Sois más de 10 personas?
Veniu en grup i estalvieu diners!
Descripción

El proper 6 de febrer de 2020 s’acompliran 75 anys del naixement del músic i compositor Bob Marley, i volem commemorar aquesta efemèride amb una edició única i especial de THE SING SANG SUNG a Barcelona que coincidirà, a més, amb el primer aniversari d’aquest projecte.

 

THE SING SANG SUNG – BOB MARLEY EXPERIENCE és una macrocantada participativa d’un medley/mashup de Bob Marley que inclou fragments de peces icòniques del rei del reggae, com Three little birds, One love, No Woman, no cry i Get up, stand up.

 

THE SING SANG SUNG és un nou concepte de concert-espectacle on el públic hi participa activament i assumeix el paper protagonista. Aquesta proposta, pionera a Europa, creada i dirigida per Jordi Costa “Sec” (professor de Cant i ex-cantant del grup Strombers) ve avalada per l’espectacular èxit de convocatòria de les primeres edicions durant el 2019 a Puig-Reig, Berga, Menorca, Manresa i Vic.

 

El mètode és tant simple com elaborat. No hi ha cap partitura. Tot es basa en l’escolta i la repetició de les melodies que es van ensenyant al públic de manera amena durant 2 hores i mitja per després interpretar-les en directe; en aquest cas, acompanyats d’una banda molt especial formada per La Pau de LA FOLIE(cantant), Carles Serras d’STROMBERS (guitarra), Víctor Martínez “Victormame” de DOCTOR PRATS (teclats), Roger Farré de GOSSOS (baix) i Joan Palà de TXARANGO (percussió).

 

El resultat és que el públic es converteix en l'artista, i per tant, tothom que entra al teatre on es representa THE SING SANG SUNG canta, sense observadors, amb el que la quarta paret desapareix.

 

A través de les cançons de Marley, THE SING SANG SUNG – BOB MARLEY EXPERIENCE també vol retre un homenatge a la música Reggae que, des de 2018, ja figura a la llista del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la Unesco, per la seva aportació a la reflexió internacional sobre qüestions com la injustícia, la resistència, l'amor i la condició humana.

Aquesta edició especial de THE SING SANG SUNG també serà una macrocantada inclusiva, afavorint que les persones sordes i aquelles altres que emprin la Llengua de Signes Catalana (LSC) puguin participar. Comptarem amb una intèrpret de LSC sobre l’escenari que permetrà que el missatge de la cançó arribi a totes les persones participants. Així, el tema musical estarà totalment signat per part de les persones sordes i les persones oïdores també tindran l’oportunitat d’aprendre una part de la cançó en LSC.

  

http://www.thesingsangsung.com

Mira y escucha

 

 

CALENDARIO

VOLS ESTAR AL DIA DE TOTES LES NOVETATS I OFERTES?

×