Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'.  

Venta de entradas

Venta de entradas

Venta de entradas

Reserveu l’espectacle per a la vostra classe amb només 3 passos: 1. Escolliu l’espectacle 2. Feu la reserva al espectaclesambclasse@topgrups.com o al Tel. 93 441 39 79, de dilluns a divendres d’10.00 h a 14.00 h i de 16.00h a 18.00h 3. Pagament per transferència bancària.Si teniu qualsevol consulta, us atendrem per aquests mateixos canals i resoldrem els vostres dubtes.

Condicions i recomanacions

Canvis de programació Els teatres Victòria i Poliorama, per causes d’indisposició dels intèrprets anunciats, tècniques o de força major, o quan altres circumstàncies ho exigeixin, podran suspendre les funcions o alterar-ne les dates, els horaris, els programes i els intèrprets anunciats. Puntualitat No es permetrà l’entrada un cop iniciada la representació. Enregistraments i fotografies No és permès d’enregistrar o fotografiar amb flash l’espectacle. Telefonia mòbil Cal desconnectar els telèfons mòbils i tot tipus d’alarmes abans d’accedir a l’interior de la Sala. Menjars i begudes No es permet menjar ni beure dins de la Sala. Recomanacions Caldrà mantenir silenci durant la representació per tal de no interferir en el seu desenvolupament. Els artistes han hagut d’estudiar i treballar molt i s’han de concentrar per poder actuar. Cal respectar la seva feina escoltant en silenci. La “silenciosa” col•laboració del públic és molt important per a ells. Els acompanyants han de vetllar en tot moment pel correcte capteniment dels menors. No s’ha d’intervenir en la representació (picar de mans seguint la música) si els artistes no ho demanen explícitament. És recomanable preparar amb antelació el públic infantil per a les obres per tal d’assegurar-se que entendran allò que veuran a l’escenari. Per això recomanem consultar les guies didàctiques de cada espectacle. Pagament Un cop feta la reserva, el pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària i s’haurà d’abonar fins a 30 dies abans de la data de l’espectacle. El teatre assignarà els seients de les reserves d’escoles per ordre estricte de data de pagament. Reemborsament de les localitats Qualsevol canvi en el nombre de localitats reservades haurà de ser consultat prèviament al Servei Educatiu. Les entrades no es canviaran ni es reemborsaran. La cancel·lació de l’espectacle serà l’única causa admissible per a la devolució de l’import de les localitats.

Be Sociable, Share!