Esta web utiliza 'cookies' propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio. Al navegar o utilizar nuestros servicios, aceptas el uso que hacemos de las 'cookies'.  

Al menos una vez en la vida

La experiencia del Victor Ullate Ballet se tiene que vivir al menos una vez en la vida.

Del 21 de octubre al 2 de noviembre tendrás una nueva oportunidad para vivir esta experiencia con el nuevo espectáculo “El Sur, homenaje a Morente”.

Más que un lugar físico El Sur es un sentimiento. La obra surge de un encuentro mágico entre el Maestro Morente y el Maestro Ullate a los pies de La Alhambra en Granada, fruto de la complicidad y de la admiración se gestó esta coreografía que desprende arte y pasión.

El Sur narra la historia de una mujer, Estrella, que víctima del desprecio y la violencia de su marido se lanza a buscar la libertad y el amor en brazos de otro hombre, Bernardo. El odio acabará segando trágicamente la ilusión de los nuevos amantes, cuyo sentimiento sobrevivirá más allá de la muerte.

Més informació i venda d’entrades, AQUÍ.

Mierda de artista a precio de oro

LA HISTÒRIA

pieroL’any 1961, l’artista Piero Manzoni va presentar una col·lecció de llaunes metàl·liques de mida reduïda que contenien -segons indicava l’etiqueta signada per l’autor- 30 grams de ‘Merda d’artista’ conservada al natural.

En la seva presentació, el preu de l’obra es va equiparar al preu de l’or. L’últim exemplar (llauna núm. 51) es va vendre el 22 de maig de 2013 per 109.500€.

‘Merda d’artista’ ha estat exposada en museus com ara el MOMA, la TATE MODERN o el Pompidou i, quan es commemoren 50 anys de la mort del seu autor, segueix sent una de les sàtires més sonades del mercat de l’art contemporani.

piero-ManzoniAmb les seves obres, Manzoni traspassava els límits del marc pictòric, estampant la seva signatura sobre cossos humans, closques d’ou, o llaunes que contenien ‘Merda d’artista’. Una altra de les seves obres consistia a dibuixar una línia de 7.200 m. de llarg, per tal de proclamar que la frontera entre la vida i l’art era inexistent. L’art com a forma de vida. La major part dels exemplars de ‘Merda d’artista’ es troben en mans de col·leccionistes privats. El pintor Agostino Bonalumi, amic i col·lega de Manzoni, va afirmar en una entrevista al Corriere della Sera que a dins de les llaunes no hi havia més que guix. Quan, l’any 1989, l’artista Bernard Bazile va escenificar l’obertura d’una de les llaunes, a dins va trobar una altra llauna més petita. Sabem que altres llaunes haurien explotat a causa de la deficient conservació.

El 27 de juny arriba al Teatre Poliorama “Merda d’artista, El musical“, que es podrà veure en el marc del Festival Grec 2014.

Més informació i venda d’entrades, aquí.

Sobrevivir al verano en pareja

Aquest anys els divorcis han pujat un 11% a Espanya.

I això que l’estiu encara només ha fet que començar!

Si vols salvar la teva relació de parella (o enfonsar-la definitivament), et recomanem ELS HOMES SÓN DE MART I LES DONES DE VENUS, la guia definitiva sobre la vida en parella.

Celebra l’estiu amb una oferta especial d’entrades a 13€.

Selecciona el descompte: VIP POLIORAMA i aplica el codi promocional: ESTIU.

Compra aquí les teves entrades!

La nit del planter

logoconjunt-elplanterEl dilluns 16 de juny, el Poliorama acull La Nit del Planter, un conjunt de petites mostres dels diferents grups d’Eòlia, perquè els alumnes tinguin l’oportunitat d’actuar davant del públic en un gran teatre.

La vetllada consta de dues sessions independents.

Funcions

Funció 1: A les 19h començarà la primera sessió, on actuaran els grups de Tramoia, Claqué i Hip-hop.

Funció 2: A les 21.30 començarà la segona sessió, on actuaran els grups de Platea, l’Atelier i Dansa-Jazz.

Pack 2 funcions: Funció 1: de 19:00h a 20:30h + Funció 2: de 21:30h a 23:30h

Preus i venda d’entrades

  • Preu 1 funció: (12€ adults // 6€ menors 10 anys). Compra només 1 funció AQUÍ
  • Preu pack 2 funcions: ( 14€ adults // 8€ menors 10 anys). Compra el PACK AQUÍ.

¡50% de descuento!

A menos que no hayáis vivido estos últimos años en una cueva, seguro que de una manera u otra habréis sentido hablar del best-seller de John Gray “Los hombres son de Marte y las mujeres de Venus”, o incluso os encontráis entre los 50 millones de personas que lo han leído. Ahora nos llega al TEATRO POLIORAMA de Barcelona la adaptación teatral de este libro de autoayuda, una obra igual de instructiva y ahora, además, hilarante, sobre las relaciones entre marcianos y venusianas…

Ahora, con el código promocional GALAXIA disfrutaréis de un descuento del 50% en el precio de vuestra entrada en la zona de platea del 22 al 30 de mayo:

venTa-entradAs

Podéis participar en la votación de los tópicos que se han usado a nuestro concurso de Facebook aquí. Podréis ganar una de las 20 entradas dobles que sorteamos para la función del 12 de junio. Tenéis hasta el día 9 de junio para participar!

votacions

Blancaneu i els 7 nans.

blanca-baixaEls diumenges a partir del 27 d’abril i fins el 25 de maig a les 12’30h, la companyia Joventut de la Faràndula torna a Viu el Teatre per tancar la 10a edició amb la seva proposta de “La Blancaneus i els 7 nans”, un dels clàssics infantils més coneguts, amb una versió musical espectacular del conte popularitzat pels germans Grimm, que manté l’essència del text original i, a més, introdueix tocs d’humor que aporten vitalitat, ritme i originalitat a la història ja coneguda.

La temporada passada aquest muntatge va realitzar dues funcions al Teatre Poliorama amb entrades exhaurides, per a tots aquells que vulgueu gaudir-ne, i no vareu poder, o els que vulgueu repetir, aquí teniu 5 funcions d’un musical espectacular per gaudir del teatre i la música amb un clàssic presentat amb més de 40 intèrprets en escena!.

Un any més des de Viu el Teatre volem fer el nostre petit homenatge a La Joventut de la Faràndula, una entitat que treballa per dignifi car i promoure el teatre adreçat a infants.

Més informació, horaris i preus AQUÍ